Arcoplast Anvelope a oferit premiul „Best Exterior” la Truck Tuning Art

În mijlocul verii, la început de august, iubitorii de „artă pe roți” s-au strâns din nou la Alba Iulia. Cele mai frumoase camioane au defilat pe străzile acestui superb oraș transilvănean, iar Arcoplast Anvelope a fost printre partenerii evenimentului, oferind unul din premiile acordate participanților.

Festivalul Truck Tuning Art a revenit la Alba Iulia în 2022, după doi ani de pauză cauzată de pandemia de COVID-19. Timp de trei zile, între 5 și 7 august, aproape 100 camioane din România, dar și din alte țări europene s-au strâns chiar în interiorul cetății Alba Carolina.

Evenimentul a debutat cu un tur de onoare al cetății, în care au defilat toate camioanele participante, tur încheiat cu intrarea oficială a „monștrilor” tunați cu mii de cai putere în Șanțurile Cetății seculare Alba Carolina. Au urmat o sumedenie de spectacole, show-uri de lumini și umbre, precum și evenimente în timpul cărora vizitatorii au putut admira îndeaproape cele mai frumoase camioane care merg zi de zi pe șoselele României și ale Europei.

După cum mărturisesc organizatorii, evenimentul a luat naștere din dorința de a reuni pasionații de „truck tuning”, fenomen aflat în plină ascensiune în ultimii ani în România. ”Am reușit să aducem aproape de camioanele modificate un număr impresionant de vizitatori, dar și de firme din industria auto. După o întrerupere de 2 ani, anunțul realizării evenimentului a fost primit cu bucurie de Primăria Municipiului Alba Iulia, care este partener în realizarea acestuia, dar și de oamenii pentru care a fost conceput: participanți și vizitatori iubitori ai tuningului și ai camioanelor” au precizat reprezentanții Truck Tuning Art.

Printre cei care iubesc camioanele ne numărăm și noi, echipa Arcoplast Anvelope, așa că nu am putut rata ocazia de a fi implicați în acest eveniment cu totul special. Alături de partenerii noștri de la Bridgestone, am avut onoarea de a oferi premiul acordat categoriei „Best Exterior”.

Recompensa pentru cel mai stilat camion la exterior a constat în două anvelope nou-nouțe marca Bridgestone oferite de Arcoplast Anvelope. Fericitul câștigător a fost un superb camion Volvo, fabricat în 2016 și tunat apoi de proprietar atât în interior, cât și în exterior. „Bestia” de 650 de cai putere aparține firmei Carohi Pharma Transport, din Constanța.

Echipa Arcoplast Anvelope îi felicită pe toți câștigătorii și este mândră că s-a numărat printre partenerii Truck Tuning Art 2022. Ne revedem cu siguranță în 2023. Drumuri bune tuturor!