Diagnoza auto Pitesti

O masina de fabricatie recenta e inzestrata cu echipamente electronice ce pot costa cateva mii bune de euro. Iar numarul acestor componente electronice auto continua sa creasca de la an la an.

Diagnoza computerizata - Service Auto Pitesti - Anvelope ARCOPLAST
Computerele controleaza acum totul. Aer conditionat, sistem multimedia, airbag, sistem de alarma, control al tractiunii… Dispozitive analogice si digitale, sistemele de transmisie automata, cantitatea de emisii… Chiar motorul in ultima instanta. Conform unui studiu recent facut peste Ocean, o masina de lux contine mai multe linii de cod de programare decat un avion de vanatoare fabricat in ultimii 10 ani.

Complexitatea tuturor acestor componente si sisteme electronice a transformat instrumentele de diagnoza auto computerizata într-un “asistent” indispensabil. Doar astfel pot fi garantate diagnosticarea precisa si reparatia completa.

SPECIALISTII UNITATII NOASTRE DE SERVICE AUTO FOLOSESC ECHIPAMENTE PERFORMANTE DE DIAGNOZA AUTO COMPUTERIZATA.
Vremurile diagnosticarii unei componente electrice cu ajutorul unui simplu test de lumina au trecut. Procedurile de diagnoza computerizata trebuie urmate astazi cu strictete, evitand producerea de daune componentelor electronice sensibile din masinile zilelor noastre.

Aceste proceduri necesita folosirea de echipamente sofisticate, ce-i pot furniza specialistului date in timp real. Pe langa asta, trebuie sa mai si poata efectua (in mainile aceluiasi specialist) teste functionale foarte specializate.

E posibil ca autoturismul dvs sa necesite efectuarea operatiunii de diagnoza auto computerizata într-unul din cazurile de mai jos, fara a se limita insa la ele:

Oricare din componentele electrice a incetat sa mai functioneze.
Incep sa apara lumini de avertizare sau mesaje de notificare pe tabloul de bord.
Autovehiculul face probleme la pornire sau in timpul condusului.
Automobilul incepe sa functioneze la parametri suboptimali, uneori in lipsa vreunui motiv aparent.
Nici o grija! Sunteti pe maini bune! Specialistii Anvelope ARCOPLAST Pitesti au realizat mii de asemenea diagnosticari si reparatii auto. Foarte putin probabil sa nu fi intalnit si rezolvat eficient defectiuni similare cu cele prezentate de automobilul dvs.