Service auto si Vulcanizare in Pitesti si Cluj

First Stop, familia din care facem parte, este o retea pan-Europeana de peste 2.000 de service-uri de roti raspandite pe teritoriul a 25 de tari. In cei 18 ani de activitate a impresionat prin dezvoltarea continua si sustenabila, nascuta din determinarea de a oferi intotdeauna cele mai bune servicii auto, produse si asistenta tehnica.

Specialistii departamentelor noastre de service auto si service roti din Pitesti au beneficiat de o pregatire extensiva, atat teoretica cat si practica, si sunt veritabili profesionisti in domeniul lor de activitate.

Angajamente respectate cu strictete de fiecare angajat si partener First Stop:

Oferim o abordare profesionala.
Va punem la dispozitie expertiza si serviciile de calitate ale echipei noastre.
Suntem la dispozitia dumneavoastra, in limita timpului disponibil, cu sau fara programare.
Inlocuim doar ceea ce trebuie inlocuit.
Avem o politica de preturi total transparente.
Garantam calitatea produselor si serviciilor noastre.
Oferim un raport calitate/pret foarte bun.
Respectam obiectivele de timp asumate.
Pretuim mediul inconjurator in tot ceea ce facem.

FIRST STOP si ARCOPLAST ANVELOPE S.R.L.

Arcoplast SRL a luat fiinta in 1992, obiectivele de baza asumate fiind oferta de servicii / produse de calitate si respectul fata de client. Mentinerea acestor angajamente s-a materializat intr-o ascensiune constanta pe piata argeseana si romaneasca. Recunoasterea oficiala a acestor standarde a avut loc in 2002, an in care compania a obtinut Certificarea ISO 9001.

Intrarea First Stop pe piata auto din Pitesti a avut loc in anul 2009, cand Arcoplast a devenit membru al acestei familii.

Recunoasterea statutului de membru s-a facut in urma unei expertize tehnice riguroase. Aceasta apartenenta garanteaza, de asemenea, respectarea unor standarde stricte de calitate si o politica de afaceri centrata pe nevoile clientului.

Din aceasta asociere, o noua companie a luat fiinta in anul 2011: Arcoplast Anvelope S.R.L.

Ca importator / distribuitor de anvelope, jante si furnizor de servicii auto, Arcoplast Anvelope Pitesti s-a dezvoltat rapid pe o piata extrem de competitiva, evidentiindu-se printr-un foarte bun raport calitate / pret, una din caracteristicile noastre definitorii.

Alti factori ce si-au adus contributia la succesul nostru au fost livrarea prompta si serviciile post-vanzare avantajoase. Posibilitatea livrarii intregii game de pneuri cu mijloace de transport proprii, atat in Pitesti cat si in restul tarii, a facut ca o mare parte din clienti sa ne devina parteneri de durata.

Evolutia constanta a cifrei de afaceri inregistrata de compania noastra este o consecinta a calitatii produselor comercializate si a satisfactiei clientilor nostri.